Att få hjälp med ett träningsprogram är bara en del av rollen som PT, dvs. Personlig Tränare. Som internationell certifierad coach ger jag dig de verktyg och möjligheter att sätta tydliga och motiverande mål oavsett om du är nybörjare eller erfaren träningsatlet!

Givetvis räcker det inte med ett träningsprogram för ex. uthållighet (kondition) utan till det praktiska hör bl.a. koordination och teknik till för att aktuella rörelser skall sitta på rätt plats vid rätt tillfälle.

Även för dig som gymmar och kanske jobbar för ökad muskelvolym är det viktigt att bli kroppsmedveten och känna av hur t.ex. skulderbladen rör sig under vissa övningar.

För dig som redan är aktiv ute i joggingspåret, på idrottsplatsen, gymet eller på / i andra idrottsanläggningar, idrottstävlingar (alla nivåer) rekommenderas en Screening för att maximera dina resultat och samtidigt förebygga framtida bakslag med skador el. dyl. problem. Läs mer under korrektiv träning och screening. Frågor? Välkommen att maila så skall du få svar!